HOME     PRODUSE    CUMPARA ACUM     DESCARCA     CONTACT     HARTA SITE
PRIMA, A DOUA, A TREIA SI A PATRA GENERATIE
       Un DISPOZITIV NIGHT VISION (NVD) poate fi fi un echipament de prima, a doua, a treia sau a patra generatie. Diferenta intre aceste generatii, consta in tipul de tub intensificator de lumina (fotocatod)  folosit pentru amplificarea fotonilor din dispozitiv. Tubul intensificator de lumina (fotocatodul) este inima si sufletul oricărui dispozitiv night vision (NVD).
Imagine infrarosu pentru generatia 1
               Dispozitivele de prima generatie (GEN 1) sunt cele mai răspândite DISPOZITIVE NIGHT VISION din lume la ora actuală. Utilizând principiile de bază mai sus descrise, dispozitivele de prima generatie vor amplifica lumina ambientală de câteva mii de ori, dându-vă posibilitatea să vedeti clar in intuneric. Aceste aparate oferă o imagine luminată si clară la costuri reduse, ceea ce este perfect pentru pescuit (cu barca), observat natura (studiul vietii animalelor salbatice) sau pentru a mentine siguranta casei dumneavoastra.

Câteva remarci când priviti intr-un DISPOZITIV NIGHT VISION DE PRIMA GENERATIE:
- un usor piuit subtirel când porniti aparatul
- imaginea văzută poate fi usor lipsită de claritate in jurul conturului
- la oprirea dispozitivului night vision de prima generatie in ocular puteti observa o licărire pentru câtva timp
- acesta este o caracteristică inerentă la prima generatie si este ceva normal.
DISPOZITIV NIGHT VISION DE PRIMA GENERATIE
Imagine infrarosu pentru generatia 2
DISPOZITIV NIGHT VISION DE GENERATIA 2
               Dispozitivele de generatia a doua (GEN 2) sunt folosite in primul rând de fortele de ordine sau pentru aplicatii profesionale. Acesta deoarece, pretul dispozitivelor night vision de generatia 2 sunt aproximativ cu 1.000 mai mari decât celor de generatia 1. Marea diferenta intre dispozitivele de GEN 1 si GEN 2 este că, la acesta din urmă ii este atasată o placă cu microcanale (MCP). MCP-ul lucrează ca un amplificator de electroni si este pozitionat direct după fotocatod. MCP-ul constă din milioane de tuburi de sticla, scurte si paralele. Cand electronii trec prin aceste tuburi sute de mii de electroni sunt eliberati. Acest proces extrem, ii confera unui DISPOZITIV NIGHT VISION DE GENERATIA 2 să amplifice lumina receptionată de mult mai multe ori decât GEN 1, oferindu-vă o imagine mult mai luminoasă si clară.
               Dispozitivelor de generatia a treia (GEN 3) i s-a adaugat o substanta chimică extrem de sensibilă, arsenidă de galiu in fotocatod. Rezultatul este o imagine intens luminată si de o claritate deosebită, mult mai bună decât imaginea oferită de dispozitivele de GEN 2. Un film inhibitor de ioni, a fost adăugat deasemenea, pentru a mări durata de viată a tubului intensificator. DISPOZITIVUL NIGHT VISION DE GENERATIA 3 oferă utilizatorului o imagine excelentă in conditii de luminozitate scăzută.
DISPOZITIV NIGHT VISION DE GENERATIA 3
Imagine infrarosu pentru generatia 3
DISPOZITIV NIGHT VISION DE GENERATIA 4
               Un DISPOZITIV NIGHT VISION DE GENERATIA 4 se bazează pe tubul fotocatodic cu "Gated Filmless Technology" ceea ce reprezintă cea mai mare descoperire tehnologică in ultimiii 10 ani din domeniul intensificării imaginii. Prin indepartarea ecranului inhibitor de ioni si prin "inarmarea" sistemului GEN ¤ a demonstrat imbunatatirea substantiala a resolutiei si distantei de detectie a tintei in conditii de luminoyitate extrem de scazuta.

Utilizarea tehnologiei "fara ecran" si prin alimentarea auto-oprita a dispozitivelor night vision de generatia 4 a adus ca rezultate:
- imbunatatirea "raspunsului de imagine" de mai bine de 100 %
- performante superbe in conditii de luminozitate extrem de scazuta

               Prin imbunatatirea semnificativa a nivelului contrastului precum si a performantelor in orice conditii de luminozitate, DISPOZITIVELE NIGHT VISION DE GENERATIA 4 reprezintă vărful performantelor obtinute pe piata dispozitivelor night vision.

Tehnologia precum si dispozitivele de GEN 4 nu sunt disponibile nici pentru export si nici pentru import !
Imagine infrarosu pentru generatia 4
Sigla DARI Tehnologies SRL Oradea
eXTReMe Tracker